Скапто

Искър № 11
София

Работното време е по график - комбинация от дълги и къси смени. Дългите смени са от 11.00 ч. до 23.00 ч., късите - от 18.00 ч. до 23.00 ч.

Заведението предлага

Бар/кухня: 
Бургери, бира
Работим с обедно меню: 
не
Работим с доставка за вкъщи: 
да
Предлагаме брънч: 
не
Предлагаме закуска: 
не
Предлагаме аперитиво: 
не
Продажба на щанд/гише: 
да

Снимки

За заведението

Skapto е българска компания за истински, честни бургери, която от "няма ли да е яко да има в града място за вкусни бургери и бири за приятели" през 2013 г., се превърна в "Най-бързо развиваща се верига" за 2018 г., награда от  Българската Ресторантьорска и Хотелиерска Организация. Заведенията ни са на челни места в TripAdvisor за София и Пловдив и сме двукратни носители на наградата за най-добър бургер в България.

Използваме честни, чети истински съставки - сто процента прясно телешко Лимузин, свободно отгледано в Балкана; изпечени през нощта бриоши; свежи зеленчуци, които избираме всеки ден; картофки - истински, нарязани на ръка. И дори и наша си бира, която да прави вкусното още по-вкусно! 

Търсим си нови колеги в кухнята и обслужването на клиенти, които да ни помагат да правим вкусно за повече и повече хора. 

Какво точно ще правиш?

- ще пазиш чисто, ще поддържаш отвъд стандартните нива на хигиена - това първо, защото е супер важно; и 
- ще приготвяш бургери и истински пържени картофки, така както би ги направил за теб - вкусни и честни, чети с истински съставки.
- ще обслужваш клиентите по стандартите на веригата.

Не е нужно да имаш опит, ако имаш желание за работа и можеш да учиш бързо нови неща!