Професионални умения:
- Водя интервюта за работа
- Административен опит
- Извършвам ревизия и инвентаризация
- Опит в работата с държавни и общински институции
- Опит в работата с туроператори и туристически агенти
- Опит на станция готвач
- Опит на станция сервитьор
- Опит на станция барман
- Опит на станция пицар
- Опит като хост/еса
- Опит като сушист
- Опит като доставчик
- Управител на Ресторант
- Управител на Пицария
- Управител на Коктейл-бар
- Управител на Механа
- Управител на Кафе-бар
- Управител на Наргиле-бар
- Управител на All-Day Bar
- Управител на Bar&Dinner
- Управител на Beach Bar
- Управител на Нощен клуб
- Управител на Дискотека
- Управител на Джелатерия
- Управител на Сладкарница
- Управител на Бързо хранене
- Управител на Кетъринг
- Управител на Комплекс/Хотел
Организационни умения:
- Разполагам с готов екип за звената в обекта
- Изграждане на екип
- Разпределяне на работата по звена
- Изготвяне на графици
- Изготвяне на годишни, месечни и седмични отчети
- Организиране на правилното разпределение на поръчките
- Създаване на контакт с доставчици
- Наблюдение върху работния процес
- Организиране на големи мероприятия
- Синхронизиране на работата по време на мероприятия
- Организиране на кетъринг събития
- Организиране на блок маса
- Организиране на брънч
- Организиране на аперитиво
- Организиране на обедно меню
- Комуникация с клиенти
- Изготвяне на план за въвеждане на обучение на служителите
- Изготвяне на план за поддържане на хигиената на търговския обект и работните станции
- Изготвяне на стандарт за ежедневното отваряне и затваряне на обекта
- Изготвяне на план за отчитане на оборота и разплащане към доставчици
- Изготвяне на стандарт за мотивиране на екипа в обекта с цел привличане на повече клиенти и продажби
- Изготвяне на стандарт за провеждане на оперативки
- Въвеждане и изготвяне на меню
- Синхронизиране на дейността с главния готвач на обекта
Технически умения. Имам опит с/със:
- Офис пакет
- Работа с платформи за доставка
- Заприходяване на стока
- Работа със социалните мрежи
- Таблет
- Покет
- Смартфон
- Електронни марки към всяко звено
- ПОС терминал
- Приключване и отчитане на обекта, работа с документи (касова книга, дневници и др.)
- Програма, с която съм работил/а
Други
- Запознат/а съм със системата на работа относно отговорността за ревизия
- Запознат/а съм с изискванията на проверяващите институции (НАП, БАБХ, Инспекция по труда)
- Имам завършено образование/преминат курс в сферата на хотелиерство/ ресторантьорство / туризъм
- Имам шофьорска книжка
- Разполагам със “Зелен сертификат”