да
28 год.
Варна

Доп. данни

Професионални умения

  • Приготвяне на суши на ръка
  • Приготвяне на суши с машина
  • Опит в специализиран суши ресторант
  • Филетиране на риба
  • Приготвяне на морски дарове
  • Порциране на продуктите
  • Темпура
  • Приготвяне на сосове
  • Овкусяване на ориз
  • Оризовар
  • Кухненски уреди за печене
  • Миялна машина

Организационни умения

  • Работа с клиенти
  • Банкети и мероприятия
  • Правене на калкулация
  • Създаване на меню
  • Изготвяне на пакети за кетъринг
  • Изготвяне на степенни менюта
  • Поддържане на цялостната хигиена на суши станцията
  • Вътрешен чек лист и стандарт за издаване на суши сетове
  • Изготвяне на рецепти
  • Изготвяне на заявки
  • Правене на работни графици
  • Работа на смяна с повече от 2-ма сервитьори
  • Работа със заготовчик
  • Работа с шпикер
  • Oбучение на новопостъпили служители

Технически умения

  • Работа с клиенти
  • Банкети и мероприятия
  • Правене на калкулация
  • Създаване на меню
  • Изготвяне на пакети за кетъринг
  • Изготвяне на степенни менюта
  • Поддържане на цялостната хигиена на суши станцията
  • Вътрешен чек лист и стандарт за издаване на суши сетове
  • Изготвяне на рецепти
  • Изготвяне на заявки
  • Правене на работни графици
  • Работа на смяна с повече от 2-ма сервитьори
  • Работа със заготовчик
  • Работа с шпикер
  • Oбучение на новопостъпили служители

Други

Запознат/а съм със системата на работа относно отговорността за ревизия:
Да
Запознат/а съм с изискванията на проверяващите институции (НАП, БАБХ, инспекция по труда):
Да
Имам завършено образование/преминат курс в сферата на хотелиерство/ресторантьорство/туризъм:
Не
Имам шофьорска книжка:
Да

Всички умения за тази професия

Професионални умения. Имам опит с/със:

  • Приготвяне на суши на ръка
  • Приготвяне на суши с машина
  • Опит в специализиран суши ресторант
  • Филетиране на риба
  • Приготвяне на морски дарове
  • Порциране на продуктите
  • Темпура
  • Приготвяне на сосове
  • Овкусяване на ориз
  • Оризовар
  • Блок маса
  • Станция бар
  • Кухненски уреди за печене
  • Миялна машина

Организационни умения. Имам опит с/със:

  • Резервации
  • Работа с клиенти
  • Банкети и мероприятия
  • Правене на калкулация
  • Създаване на меню
  • Изготвяне на пакети за кетъринг
  • Изготвяне на степенни менюта
  • Поддържане на цялостната хигиена на суши станцията
  • Вътрешен чек лист и стандарт за издаване на суши сетове
  • Изготвяне на рецепти
  • Изготвяне на заявки
  • Правене на работни графици
  • Работа на смяна с повече от 2-ма сервитьори
  • Работа със заготовчик
  • Работа с шпикер
  • Работа на all inclusive
  • Oбучение на новопостъпили служители

Технически умения. Имам опит с/със:

  • Таблет
  • Покет
  • Смартфон
  • Електронни марки към всяко звено
  • ПОС терминал
  • Приключване и отчитане на обекта, работа с документи (касова книга, дневници и др.)
  • Програма, с която съм работил/а

Други

  • Запознат/а съм със системата на работа относно отговорността за ревизия
  • Запознат/а съм с изискванията на проверяващите институции (НАП, БАБХ, Инспекция по труда)
  • Имам завършено образование/преминат курс в сферата на хотелиерство/ ресторантьорство / туризъм
  • Имам шофьорска книжка