да
36 год.
Пловдив

Доп. данни

Професионални умения

  • Топла кухня
  • Меса
  • Риби
  • Морски дарове
  • Супи
  • Паста
  • Основни ястия
  • Стекове
  • Пълнени агнета, пуйки, риби и др.
  • Обедно меню
  • Топла точка
  • Брънч меню
  • Студена кухня
  • Салати
  • Сосове
  • Брускети
  • Студени крем супи
  • Кетъринг хапки
  • Fast Food/Бърза храна
  • Сандвичи
  • Принцеси
  • Бургeри
  • Тортили
  • Блок маса
  • Приготвяне на десерти
  • Работа с фритюрник
  • Работа с парти грил
  • Работа с тостер
  • Работа с барбекю
  • Работа с уреди на газ
  • Работа с уреди на ток
  • Работа с барбекю на дървени въглища
  • Работа с пещ
  • Опит на станция шпикер
  • Миялна машина
  • Обзавеждане на кухня

Организационни умения

  • Резервации
  • Работа с клиенти
  • Банкети и мероприятия
  • Правене на калкулация
  • Създаване на меню
  • Изготвяне на пакети за кетъринг
  • Изготвяне на степенни менюта
  • Поддържане на цялостната хигиена в кухнята
  • Вътрешен чек лист и стандарт за издаване на ястията
  • Изготвяне на рецепти
  • Изготвяне на заявки
  • Правене на работни графици
  • Работа на смяна с повече от 2-ма сервитьори
  • Работа в кухнята със заготовчик
  • Работа в кухнята с шпикер
  • Работа на all inclusive
  • Oбучение на новопостъпили служители

Технически умения

  • Таблет
  • Смартфон
  • Електронни марки към всяко звено
  • ПОС терминал
  • Приключване и отчитане на обекта, работа с документи (касова книга, дневници и др.)

Други

Запознат/а съм със системата на работа относно отговорността за ревизия:
Да
Запознат/а съм с изискванията на проверяващите институции (НАП, БАБХ, инспекция по труда):
Да
Имам завършено образование/преминат курс в сферата на хотелиерство/ресторантьорство/туризъм:
Не
Имам шофьорска книжка:
Не
Разполагам със "Зелен сертификат"

Всички умения за тази професия

Професионални умения. Имам опит с/със:

  • Топла кухня
  • Меса
  • Риби
  • Морски дарове
  • Супи
  • Паста
  • Основни ястия
  • Стекове
  • Пълнени агнета, пуйки, риби и др.
  • Обедно меню
  • Топла точка
  • Брънч меню
  • Студена кухня
  • Салати
  • Сосове
  • Брускети
  • Студени крем супи
  • Кетъринг хапки
  • Fast Food/Бърза храна
  • Сандвичи
  • Принцеси
  • Бургeри
  • Тортили
  • Блок маса
  • Приготвяне на десерти
  • Работа с фритюрник
  • Работа с парти грил
  • Работа с тостер
  • Работа с барбекю
  • Работа с уреди на газ
  • Работа с уреди на ток
  • Работа с барбекю на дървени въглища
  • Работа с пещ
  • Опит на станция шпикер
  • Миялна машина
  • Обзавеждане на кухня

Организационни умения. Имам опит с/със:

  • Резервации
  • Работа с клиенти
  • Банкети и мероприятия
  • Правене на калкулация
  • Обучение на новопостъпили служители
  • Създаване на меню
  • Работа на all inclusive
  • Изготвяне на пакети за кетъринг
  • Изготвяне на степенни менюта
  • Работа в кухнята със заготовчик
  • Поддържане на цялостната хигиена в кухнята
  • Вътрешен чек лист и стандарт за издаване на ястията
  • Изготвяне на рецепти
  • Изготвяне на заявки
  • Правене на работни графици
  • Работа в кухнята с шпикер
  • Работа на смяна с повече от 2-ма сервитьори

Технически умения. Имам опит с/със:

  • Таблет
  • Покет
  • Смартфон
  • Електронни марки към всяко звено
  • Принтер
  • ПОС терминал
  • Приключване и отчитане на обекта, работа с документи (касова книга, дневници и др.)
  • Програма, с която съм работил/а

Други

  • Запознат/а съм със системата на работа относно отговорността за ревизия
  • Запознат/а съм с изискванията на проверяващите институции (НАП, БАБХ, Инспекция по труда)
  • Имам завършено образование/преминат курс в сферата на хотелиерство/ ресторантьорство /туризъм
  • Имам шофьорска книжка
  • Банер за реклама
  • Банер за реклама

Подобни потребители

да
Работя/търся работа в:
София
да
Работя/търся работа в:
София
да
Работя/търся работа в:
София
да
Работя/търся работа в:
София
Работя/търся работа в:
гр.Перник; гр.София