да
26 год.
София

Доп. данни

Професионални умения

  • Приготвяне на десерти
  • Работа с фритюрник
  • Работа с тостер
  • Сервиране с табла
  • Кухня (сервирал съм храна)
  • Блок маса
  • Обедно меню
  • Приготвяне на десерти
  • Станция бар
  • Кухненски уреди за печене
  • Кафе машина
  • Апарат за наливна бира
  • Миялна машина

Организационни умения

  • Резервации
  • Работа с клиенти
  • Банкети и мероприятия
  • Поддържане на цялостната хигиена в кухнята
  • Изготвяне на заявки
  • Правене на работни графици
  • Резервации
  • Банкети и мероприятия
  • Посрещане и настаняване на гости
  • Поддържане на цялостната хигиена в заведението и санитарния възел
  • Вътрешен чек лист и стандарт за обслужване на клиенти
  • Изготвяне на заявки
  • Правене на работни графици
  • Работа на големи райони с повече от 10 маси
  • Работа на самостоятелен район
  • Работа в бригади (основен сервитьор и рънър)
  • Oбучение на новопостъпили служители
  • Запознат/а съм със системата за делене на бакшиша между колегите на смяна

Технически умения

  • ПОС терминал
  • Приключване и отчитане на обекта, работа с документи (касова книга, дневници и др.)

Други

Запознат/а съм със системата на работа относно отговорността за ревизия:
Да
Запознат/а съм с изискванията на проверяващите институции (НАП, БАБХ, инспекция по труда):
Да
Имам завършено образование/преминат курс в сферата на хотелиерство/ресторантьорство/туризъм:
Не
Имам шофьорска книжка:
Да

Всички умения за тази професия

Професионални умения. Имам опит с/със:

  • Сервиране с табла
  • Кухня (сервирал съм храна)
  • Коктейли
  • Суши
  • Блок маса
  • Брънч меню
  • Обедно меню
  • Приготвяне на десерти
  • Работа с вина
  • Станция бар
  • Кухненски уреди за печене
  • Кафе машина
  • Апарат за наливна бира
  • Миялна машина

Организационни умения. Имам опит с/със:

  • Резервации
  • Банкети и мероприятия
  • Посрещане и настаняване на гости
  • Поддържане на цялостната хигиена в заведението и санитарния възел
  • Вътрешен чек лист и стандарт за обслужване на клиенти
  • Изготвяне на заявки
  • Правене на работни графици
  • Работа на големи райони с повече от 10 маси
  • Работа на бързооборотни маси тип „въртележка“
  • Работа на самостоятелен район
  • Работа в бригади (основен сервитьор и рънър)
  • Работа на all inclusive
  • Обучение на новопостъпили служители
  • Запознат/а съм със системата за делене на бакшиша между колегите на смяна

Технически умения. Имам опит с/със:

  • Таблет
  • Покет
  • Смартфон
  • Електронни марки към всяко звено
  • ПОС терминал
  • Приключване и отчитане на обекта, работа с документи (касова книга, дневници и др.)
  • Програма, с която съм работил/а

Други

  • Запознат/а съм със системата на работа относно отговорността за ревизия
  • Запознат/а съм с изискванията на проверяващите институции (НАП, БАБХ, Инспекция по труда)
  • Имам завършено образование/преминат курс в сферата на хотелиерство/ ресторантьорство / туризъм
  • Имам шофьорска книжка
  • Банер за реклама
  • Банер за реклама

Подобни потребители