Професионални умения. Имам опит с/със:
- Сервиране с табла
- Кухня (сервирал съм храна)
- Коктейли
- Суши
- Блок маса
- Брънч меню
- Обедно меню
- Приготвяне на десерти
- Работа с вина
- Станция бар
- Кухненски уреди за печене
- Кафе машина
- Апарат за наливна бира
- Миялна машина
Организационни умения. Имам опит с/със:
- Резервации
- Банкети и мероприятия
- Посрещане и настаняване на гости
- Поддържане на цялостната хигиена в заведението и санитарния възел
- Вътрешен чек лист и стандарт за обслужване на клиенти
- Изготвяне на заявки
- Правене на работни графици
- Работа на големи райони с повече от 10 маси
- Работа на бързооборотни маси тип „въртележка“
- Работа на самостоятелен район
- Работа в бригади (основен сервитьор и рънър)
- Работа на all inclusive
- Обучение на новопостъпили служители
- Запознат/а съм със системата за делене на бакшиша между колегите на смяна
Технически умения. Имам опит с/със:
- Таблет
- Покет
- Смартфон
- Електронни марки към всяко звено
- ПОС терминал
- Приключване и отчитане на обекта, работа с документи (касова книга, дневници и др.)
- Програма, с която съм работил/а
Други
- Запознат/а съм със системата на работа относно отговорността за ревизия
- Запознат/а съм с изискванията на проверяващите институции (НАП, БАБХ, Инспекция по труда)
- Имам завършено образование/преминат курс в сферата на хотелиерство/ ресторантьорство / туризъм
- Имам шофьорска книжка