да
34 год.
София

Доп. данни

Професионални умения

  • Водя интервюта за работа
  • Административен опит
  • Извършвам ревизия и инвентаризация
  • Опит в работата с държавни и общински институции
  • Опит в работата с туроператори и туристически агенти
  • Опит на станция барман
  • Опит на станция пицар
  • Управител на Ресторант
  • Управител на Пицария
  • Управител на Коктейл-бар
  • Управител на Кафе-бар
  • Управител на Наргиле-бар
  • Управител на Bar&Dinner
  • Управител на Beach Bar
  • Управител на Нощен клуб
  • Управител на Дискотека

Организационни умения

  • Изграждане на екип
  • Разпределяне на работата по звена
  • Изготвяне на графици
  • Изготвяне на годишни, месечни и седмични отчети
  • Организиране на правилното разпределение на поръчките
  • Създаване на контакт с доставчици
  • Наблюдение върху работния процес
  • Организиране на големи мероприятия
  • Синхронизиране на работата по време на мероприятия
  • Организиране на обедно меню
  • Комуникация с клиенти
  • Изготвяне на план за въвеждане на обучение на служителите
  • Изготвяне на план за поддържане на хигиената на търговския обект и работните станции
  • Изготвяне на стандарт за ежедневното отваряне и затваряне на обекта
  • Изготвяне на план за отчитане на оборота и разплащане към доставчици
  • Изготвяне на стандарт за мотивиране на екипа в обекта с цел привличане на повече клиенти и продажби
  • Изготвяне на стандарт за провеждане на оперативки
  • Въвеждане и изготвяне на меню
  • Синхронизиране на дейността с главния готвач на обекта

Технически умения

  • Офис пакет
  • Работа с платформи за доставка
  • Заприходяване на стока
  • Работа със социалните мрежи
  • Таблет
  • Покет
  • Смартфон
  • Електронни марки към всяко звено
  • ПОС терминал
  • Приключване и отчитане на обекта, работа с документи (касова книга, дневници и др.)

Други

Запознат/а съм със системата на работа относно отговорността за ревизия:
Да
Запознат/а съм с изискванията на проверяващите институции (НАП, БАБХ, инспекция по труда):
Да
Имам завършено образование/преминат курс в сферата на хотелиерство/ресторантьорство/туризъм:
Да
Имам шофьорска книжка:
Да
Разполагам със "Зелен сертификат"
Да

Всички умения за тази професия

Професионални умения:

  • Водя интервюта за работа
  • Административен опит
  • Извършвам ревизия и инвентаризация
  • Опит в работата с държавни и общински институции
  • Опит в работата с туроператори и туристически агенти
  • Опит на станция готвач
  • Опит на станция сервитьор
  • Опит на станция барман
  • Опит на станция пицар
  • Опит като хост/еса
  • Опит като сушист
  • Опит като доставчик
  • Управител на Ресторант
  • Управител на Пицария
  • Управител на Коктейл-бар
  • Управител на Механа
  • Управител на Кафе-бар
  • Управител на Наргиле-бар
  • Управител на All-Day Bar
  • Управител на Bar&Dinner
  • Управител на Beach Bar
  • Управител на Нощен клуб
  • Управител на Дискотека
  • Управител на Джелатерия
  • Управител на Сладкарница
  • Управител на Бързо хранене
  • Управител на Кетъринг
  • Управител на Комплекс/Хотел

Организационни умения:

  • Разполагам с готов екип за звената в обекта
  • Изграждане на екип
  • Разпределяне на работата по звена
  • Изготвяне на графици
  • Изготвяне на годишни, месечни и седмични отчети
  • Организиране на правилното разпределение на поръчките
  • Създаване на контакт с доставчици
  • Наблюдение върху работния процес
  • Организиране на големи мероприятия
  • Синхронизиране на работата по време на мероприятия
  • Организиране на кетъринг събития
  • Организиране на блок маса
  • Организиране на брънч
  • Организиране на аперитиво
  • Организиране на обедно меню
  • Комуникация с клиенти
  • Изготвяне на план за въвеждане на обучение на служителите
  • Изготвяне на план за поддържане на хигиената на търговския обект и работните   станции
  • Изготвяне на стандарт за ежедневното отваряне и затваряне на обекта
  • Изготвяне на план за отчитане на оборота и разплащане към доставчици
  • Изготвяне на стандарт за мотивиране на екипа в обекта с цел привличане на повече клиенти и продажби
  • Изготвяне на стандарт за провеждане на оперативки
  • Въвеждане и изготвяне на меню
  • Синхронизиране на дейността с главния готвач на обекта

Технически умения. Имам опит с/със:

  • Офис пакет
  • Работа с платформи за доставка
  • Заприходяване на стока
  • Работа със социалните мрежи
  • Таблет
  • Покет
  • Смартфон
  • Електронни марки към всяко звено
  • ПОС терминал
  • Приключване и отчитане на обекта, работа с документи (касова книга, дневници и др.)
  • Програма, с която съм работил/а

Други

  • Запознат/а съм със системата на работа относно отговорността за ревизия
  • Запознат/а съм с изискванията на проверяващите институции (НАП, БАБХ, Инспекция по труда)
  • Имам завършено образование/преминат курс в сферата на хотелиерство/ ресторантьорство / туризъм
  • Имам шофьорска книжка
  • Разполагам със “Зелен сертификат”

 

  • Банер за реклама
  • Банер за реклама

Подобни потребители