Ресторант Casa Mia - една семейна приказка

26.07.2021

 

Какво е изкуството да управляваш ресторант?

На първо място са нужни концепция и постоянство. За да бъде един семеен ресторант успешен, трябва храната да е свежа, добре сготвена и добре представена на клиента. Това е в основата на нашата концепция. Ние сами подбираме всеки продукт. За нас е важно клиентът да се чувства добре, да му е приятно, красиво и уютно. Изключително много разчитаме на позитивната обратна връзка на клиентите. Това за нас е успехът!

 

Какво ви вдъхновява?

Добрата обратна връзка ни вдъхновява и ни радва. Обичаме да виждаме удоволствието, което нашите клиенти изпитват от храната. Стремим се да им предоставим всичко - от доброто вино до доброто ястие и отличното отношение на целия персонал. Това за нас е вдъхновение да продължаваме напред!

 

Разкажете за последния си опит при търсене, интервюиране или наемане на служител? Какви техники смятате за най-ефективни при намирането на точния човек за работата?

Нямахме особен успех в намирането на служители през познатите сайтове за търсене на работа. Тогава попаднахме на TeamPro и с изненада разбрахме, че това е платформа, специализирана за F&B индустрията. Един от служителите, с които комуникирахме в платформата, вече от месец и половина е на работа при нас и сме изключително доволни!

 

 

Къде е ключът към развитието на добър екип?

От особено значение е работодателя и служителите да бъдат коректни един към друг. Разбира се, нужно е да има разбирателство, добри отношения, ясни финансови условия и разпределение на задълженията. Ние спазваме максимата, че ако всеки си върши професионално работата, ще елиминира възможността от създаване на конфликти.

 

Кои са най-големите трудности във вашия бизнес, през които сте преминали?

Категорично може да кажем, че COVID-19 пандемията и липсата на персонал са най-големите трудности, през които сме преминавали. 

 

Какви са предимствата, които ви даде TeamPro?

Всъщност освен, че намерихме служител за нашето заведение, в TeamPro видяхме и много други предимства. Например, възможността за даване и получаване на оценки. За нас това е едно от най-големите предимства на платформата, заедно с уменията, които всеки потребител описва и възможността да се свържем с голям брой хора.


 

Share