Една история за огън, който не угасва!

27.08.2021

 

Скъпи читатели, днес искаме да ви разкажем за Иван Иванов. Неговата професия е барман. Той умее да овладява не само коктейлите с огън, но и напечените ситуации зад бара и в салона, когато има много клиенти, чакащи своите поръчки.

 

 

Иван е от малкото българи, които са имали възможността да усвоят културата и философията на азиатските коктейли. Отлично умее да работи по стандарти, зададени от работодателя, като самият той има уменията да изгради високи стандарти за поддържане на хигиена, качество на продуктите, ниво на организация и обслужване.

 

 

Иван има дълъг стаж като отговорник на Beach бар и комплекс с басейн. Разбира от поддръжката на басейни и организиране на цялостния работен процес на подобен тип заведения. Работил е за едни от най-големите български вериги ресторанти – SASA и Happy Bar & Grill. Той е доказан професионалист и ценен служител, получавал в кариерата си високи оценки за своите резултати.

 

 

За съжалeние, преди време, пандемичната криза го отклони от професионалния му път във F&B индустрията.

 

Радваме се, че той вече стана част от голямата общност на TeamPro и заяви своето желание да се върне на работа в бранша и отново да допринася за развитието на сектора на заведенията в България и за доброто обслужване!

 

Вижте неговия профил в TeamPro

 

 

 

Share